(Android) Burger Shop 2 neierobežots dārgakmeņu kapāt
Feb 21, 2022 8:38:57 GMT
Post by chiaknowhintsoda on Feb 21, 2022 8:38:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neierobežots dārgakmeņu kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2 2022 version ▞▞▞
tā ir laba spēle... bet turpinot spēlēt... tev paliek garlaicīgi
sana. Pwede
turpina rādīt reklāmas, par kurām maksāju, lai tiktu noņemtas
Ok nav slikti
Burger Shop 2 Casual games paw
Tas ir patiešām jautri.
Es piešķiru 3 zvaigznītes, jo tas ir foršs un iepriecina šo lielisko spēļu zvaigzni, paldies
Es mācos šo spēli gatavot
Es tiešām esmu atkarīgs.bet viņiem ir tikai daži līmeņi.......
Šī spēle lieliska!!! Tajā ir visi kursi, un tas ir labāks par pirmo. Jums ir jālejupielādē šī spēle 🎮
Šī spēle ir jautra un diezgan izaicinoša, cenšoties pēc iespējas ātrāk piegādāt ēdienu klientiem, ir grūti, es vēlos, lai viņiem būtu ilgāki pacienti un lai tas tik ātri neizzustu, bet līdz šim es patīk spēle, kas man patīk, ka jūs varat izvēlēties ēdiena veidu, ko vēlaties Man patīk cilvēki un dažāda veida tēmas, tāpēc novērtēju šo ar 5 🌟.
Mazliet apnicis spēlēt.....🙀 pheh.....
labākajā gadījumā ir labi. sludinājumi gan vienkārši smieklīgi
Izcila spēle. Man patīk brīvajā laikā spēlēt šo spēli. Šīs spēles pirmā versija bija diezgan grūta, bet man tā ļoti patika, īpaši izaicinošais režīms.
Kopumā lieliski reizēm lietotne pievieno papildu vienumu
Patiešām garlaicīgi, atvainojos tiem, kas veltīja laiku, lai šī spēle jums ir jāuzlabo tādās jomās kā spēle, klientu gaidīšanas laiks un tamlīdzīgas lietas, tagad izskatās es esmu youtubers, esmu pārlaidis jūsu spēli. YouTube Es pašlaik ierakstu videoklipu, tagad man jāsaka, ka tā nav lieliska spēle, atvainojiet, lai jūs padarītu muļķotu 43 000 cilvēku saturā. Laba grafika, lai gan es teicu, ka tās ir ok grafikas reitingā. VISS pārējais ir būtiski jāuzlabo. Paldies, ka izlasījāt manu komentāru. Es zinu, ka tas bija garš un bez naida pret veidotāju, taču tas būtu jautri jaunajai paaudzei. Paldies par jūsu laiku, lūdzu, ņemiet vērā manas atsauksmes, jo arī man ir pagājis ilgs laiks, lai to visu uzrakstītu.
Hei, šeit ir ideja. Varbūt parādīt spēlētājiem, kā noņemt priekšmetus no šķīvjiem... es tur uzliku kaut ko, kas nepiederēja. Tam nevajadzētu būt grūti....lol
Blackmoor 2: Action Platformer ஆக்ஷன் ssn
Man nepatīk
Patīk šīs spēles izaicinājums! Visi iespējamie uzlabojumi un izvēles, kas ietekmē jūsu spēli. Tiešām lieliska spēle un nav jāmaksā par spēlēšanu/virzienu. Tas ir pilnībā atkarīgs no jums.
Man patīk spēlēt šo spēli. Līmeņi kļūst arvien grūtāki.
Es domāju, ka manā spēlē nav reklāmu! Šī ir tik forša spēle!
Ienīst šo spēli, lai labotu šīs spēles
tas nemitīgi liek jums maksāt. atinstalēšana
Es spēlēju pirmo burgeru veikalu galddatorā, kad man bija apmēram 7-8 gadi, un tas bija labākais! Es vienmēr atcerējos to spēli, un es tik tikko uzzināju par Burger Shop 2, piemēram, pirms 5 mēnešiem! (Man ir 21 gads, koledžas jaunākais un man patīk spēlēt šo spēli) Noteikti ir vērts pievienoties (:
Man patika oriģinālais Burger Shop un tikko atradu turpinājumu. Esmu pārāk daudz reižu izmēģinājis oriģinālu, lai to saskaitītu, un beidzot pārspēju galējo ar 0 cepumiem! Manas vienīgās problēmas ar šo spēli ir skaņa. Es neesmu pārliecināts, vai parastās spēles skaņas ir noņemtas no veikala 2, vai arī ir problēmas ar audio, bet visi parastie skaņas efekti no pirmās spēles ir pazuduši. Viss, ko dzirdu, ir mūzika. Es pat pārgāju uz alternatīvo audio papildu iestatījumos. Jebkuras atsauksmes no izstrādātājiem būtu lieliskas. Citādi es ar nepacietību gaidu šo spēli.
Nav tik lieliski kā pirmajā sērijā. Grafika ir slikta, un spēle ir garlaicīga.
tas ir pārāk grūti, es ienīstu šo spēli, es dotu tai 0, bet es nevaru, šī spēle ir tik stulba, ka es labprātāk spēlētu ar savu mēmo brāli un pēc tam spēlētu šo spēli
Šajā spēlē jums ir jāizstrādā stratēģija, lai pārvaldītu laiku un efektīvu apkalpošanu, lai no klientiem iegūtu augstus un apmierinošus rezultātus. Labs laika pavadīšanas veids!!
Es gribu, lai būtu vieglāk
Tas ir labi, bet pirmais ir daudz labāks. Man nepatīk spēles izmaiņas, ko viņi veica šajā spēlē, es cerēju, ka tas būs pirmās spēles paplašinājums, bet tā nebija. Es atinstalēju šo.
Man tik ļoti patīk šī spēle... Visu laiku iecienītākā ēdiena gatavošanas spēle. Un tas ir ļoti izaicinoši, un man patīk izaicinājumi, tāpēc man tik ļoti patīk spēlēt šo spēli. Es ieteikšu ikvienam spēlēt šo spēli tikai vienu reizi. Esmu pārliecināts, ka jums visiem tas patiks. Šī ir mana trešā reize, kad spēlēju šo spēli, un man vienmēr patīk spēlēt šo spēli 😍😍
Jūs apkalpojat visus klientus, joprojām nevar iegūt 5 zvaigznes.
Mīlestība Mīli šo spēli. Tik aizraujoša un tik jautra. Jums noteikti ir jākoncentrējas. Patīk arī savdabīgā mūzika. Tikai žēl, ka esmu to pabeidzis. Vēl Lūdzu...
Burger Shop 2 Kasual elcy
Ļoti nogurdinoši 😐
Laba, bet ne pārāk laba spēle
Kā jūs varat saglabāt savu progresu
Tas pats vecais garlaicīgais posms,
Viena no manām top 3 spēlēm. Es turpinu pie tā atgriezties. Es neesmu atinstalējis šo vairākus gadus, iespējams, nekad! Ļoti patīkama maza ēdiena spēle ar unikālu spēles stilu atšķirībā no citām cepumu griešanas spēlēm lietotņu veikalā. Īsts dārgakmens. Arī oriģināls ir absolūti vērts spēlēt.
Tas ir jauki un diezgan viltīgi, kas ir gud, jo pirmais nebija tik grūts. Man patika
Lieliska spēle, bet es nezinu, kam man vajadzētu tērēt naudu, ko es nopelnīšu pa līmeņiem
Tā ir laba spēle, bet, sasniedzot augstu līmeni, jums ir jāspēlē ātri
Tā labākā spēle man to var viegli spēlēt, un arī 3 dienu laikā es pabeidzu jaunus trīs veikalus tikai 2 stundas spēlē wow! Pārsteidzoši, ka varat arī izmēģināt labāko no burgeru veikala 1 . Bet man patīk burger shop 2, paldies, ka izveidojāt šo spēli
Tā ir jautra spēle, taču klientiem nav pacietības
pēc 2 līmeņa spēle nedarbojas
Burger Shop 2 Gelegenheitsspiele iqp
Pēc dažiem līmeņiem spēlēt kļūst pārāk grūti.
Es spēlēju šo spēli kopš tās pirmās iznākšanas, un spēlēju to joprojām. Tas tik ļoti atšķiras no citām ēdiena gatavošanas spēlēm. Iespējams, tas ir maltītes sagatavošanas detaļās un spēles plūstamības dēļ salīdzinājumā ar parasto gatavošanas spēli, kas nav tik precīza. Es vēlos, lai komanda varētu nākt klajā ar turpinājumu ar idk avokado vai kaut ko citu. Lieliska lietotne!
Ļoti vienkārša un vienkārši saprotama spēle. Smieklīgi dialogi ar sižetiem. Stāsts ir vienkārši saprotams, taču dažus varoņus jūs nepazītu, ja nebūtu spēlējis pirmo burgeru veikala spēli. Šī spēle ir aizraujoša, mēģinot izpildīt pasūtījumus pietiekami ātri, lai nodrošinātu perfektu pakalpojumu. Es ceru, ka viņiem būs turpinājums. Spēlē ir pieminēta vietne, kuru jūs faktiski varat apmeklēt, un es domāju, ka tas bija ļoti forši. Un daudzas citas minispēles, kas paredzētas spēles 100% pabeigšanai.