(Android/iOS) Stickman Revenge: Demon Slayer вара неограничен новац
Feb 21, 2022 8:48:15 GMT
Post by chiaknowhintsoda on Feb 21, 2022 8:48:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Revenge: Demon Slayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Revenge: Demon Slayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара неограничен новац ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Revenge: Demon Slayer 2022 version ▞▞▞
Постоји обиље реклама као када умрете у рунди и лудо надјачаних чудовишта која вам исцрпе здравље за неколико секунди у раним рундама. Вађење и уметање руна намерно је намештено да гледате огласе да их не изгубите. Не добијате чак ни драгуље које добијете од меча, они иду у лонац са дијамантима, што захтева оглас да бисте их преузели. Игра пуна реклама и не бих је препоручио.
Веома забавно, неколико пута се срушио
Ова игра је тако забавна да ми се свиђа
Супер дупер еп
чим сам платио предмет у игри, то је покварило игру, инвентар се неће учитати заједно са мисијама.
То је кул._.
Када се повежем преко Ви-Фи-ја, игра касни
Видео сам правописну грешку и то ме је наљутило
Ова игра је из манге демон Салтер И лове ит 5 звездица
عالی нице вериииии гооооод
Је добро
Сваки пут када играм увек као да обришем своје хероје
Добро је.
Надокнада (50% шансе за пад новчића/драгуља када су повређени) и право коцкање не раде. Такође из неког разлога Нагатов ХП се понекад преполови. И трећи јунак је потпуно сломљен. Само пар ногу за мене са мојом опремом за Нагато. Поправите ово
Stickman Revenge: Demon Slayer অ্যাকশন neor
Свиђа ми се музика и шефови, све је савршено за борбену игру стицкман а не као другу игру за победу.
Ок само ок
не могу да играм мој ВиФи је укључен, али не могу да играм
Замислите да га оценим са 1 звездицом само због огласа
Stickman Revenge: Demon Slayer მძაფრსიუჟეტიანი psg
Одлична игра, али треба више садржаја
Дисгаме је добар, али газда није добар
Пуна реклама, али волим начин на који је игра направљена и ако сте паметни, то је начин да добијете 50 хиљада драгуља за мање од сат времена пре него што дођете до поглавља 4 и имате херојски оклоп
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Мрзим ову игру. Зашто не могу ништа да додирнем
СУЦК!
има много грешака
То је најбоље
Моја два хероја су прислушкивана
Ова игра је одлична. Има добру причу. Тако је забавна, али једина ствар у вези са овом игром је да још нисам играо😶 да😌
Било је добро, али се лако ломи. Управо сам играо када су све моје ствари обрисане и све је покварило.
Stickman Revenge: Demon Slayer Toiminta tprb
То је забавна игра. Има добар напредак, забавну игру и не шаље вам нежељену пошту рекламама. Али постоји заиста досадна грешка која спречава појављивање непријатеља и заробљава вас на нивоу тако да морате поново да покренете и изгубите свој напредак и то само уништава искуство. Дакле, ако се поправи онда ће заслужити 5 звездица
Stickman Revenge: Demon Slayer Hành động xktd
Волим ову игру. Графика је лепа и веома лака за играње. Али желео сам да има више хероја. Али игра је веома кул. Заслужује 5 пуних звездица😗
као. То 🏪
Зашто не могу да играм са Норагами након што сам потрошио нешто новца на њу? Опремио сам је најбољом опремом и сада не могу ни да је изаберем, као да не постоји. На страници за избор хероја она је напола видљива. Исправите грешку
Игра је забавна и све то, али... Мрзим да купујем на мобилним играма попут ове. Купио сам да бих уклонио рекламе када је игра тек изашла, али након ажурирања моја куповина је нестала. Мислиш да морам поново да га купим? Поврх свега, и мој напредак је нестао..
Нема интернета 😭😭😭
Соло цоол
Мачка Дира
Волим то!
Wild Dinosaur Hunting Clash.io Avanture viad
Добра игра, али огласи неће радити када покушам да отворим бесплатни сандук
وسط بازی میندازه بیرون
Моја игра је потпуно покварена. На 5. мисији сам и не дозвољава ми да користим свој јотаро. Имао сам наранџасту доом песницу и љубичасти оклоп и одмах након што сам победио четврту мисију све је нестало и пише да имам Химеа али његовог супер половина недостаје и не могу да га користим нити да видим његову опрему
Ох вов, изгледа као да је поправљено. Дајем овој 5 звездица и одлична је игра. Случајно сам је деинсталирао и имао сам Јотаро