(iOS) Modern Warplanes: PvP Warfare багато точок хак
Feb 21, 2022 9:00:53 GMT
Post by chiaknowhintsoda on Feb 21, 2022 9:00:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern Warplanes: PvP Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern Warplanes: PvP Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ багато точок хак ▞▞▞
▞▞▞ Modern Warplanes: PvP Warfare 2022 version ▞▞▞
Modern Warplanes: PvP Warfare Laga gjqq
Абсолютно дивовижна гра, чудова робота для людей, які зробили внесок у цей шедевр. Я не бачу жодних недоліків у цій грі, за винятком того факту, що оновлення стали дуже дорогими, тому, якщо ви знайдете час, щоб виправити це, ми могли б оцінити вам 5 зірок.
Спробував це протягом кількох місій, але це було все, що я міг зробити, оскільки я не міг знайти жодних налаштувань. Не вдалося вимкнути музику чи звукові ефекти і, що найбільше дратує, не міг інвертувати керування польотом. Вибачте, щоб піднятися, щоб піднятися, не зрозуміло, і це було більше, ніж я міг прийняти.
Балансу іграків немає . Літаків мало. Гра гальмо
Дуже класна гра!!!!
Modern Warplanes: PvP Warfare Hərəkət ugs
Це була хороша гра, поки я не почав платити за предмети, я більше не можу отримати нічого безкоштовно через рекламу, реклама більше навіть не з’являтиметься, просто продовжуйте говорити, що оголошення недоступне. Це наче зараз, коли я плачу за те, що вони хочуть, щоб я тепер платив за все. Більше нічого безкоштовного отримати не можна.
Гра весела, але дуже жорстока. Я думаю, що це має бути більш реалістичним. Додайте більше переглядів, як-от вигляд кабіни, покращте блокування та контролюйте газ. Елементи керування також іноді зриваються. Єдине, що мене засмучує, це ціна 3 «невідомих бійців». 99 доларів!?!?! На мобільній грі!? Навіть War Thunder не бере таку суму за один автомобіль. це занадто багато для мобільної гри. Такий додатковий вміст не повинен перевищувати 15 доларів на мобільну гру. 99 доларів - це шахрайство.
Грайте в цю гру, лише якщо ви хочете витратити купу грошей. Насправді неможливо піднятися по сходах, не вкладаючи реальні гроші в оновлення та хороший кондиціонер. Зачекайте, я навіть згадував, наскільки важко це заряджається акумулятором?
Загалом добре. Та розробники жадні люди, срібло дуже важко заробляти. Додайте можливість продавати не потрібні літаки, тоді буде 5 зірок.
Гра хороша. Но весь час ставить в бій з тими хто купив все. І тоді ти для них просто мішень,ти просто їм для розваги. І чому не можна продавати літаки, які не сподабалися??
Дуже хороші всілякі ігри, чудова графіка, на мій погляд, просто витвір мистецтва в ігровому світі,,,бажав би, Доу, ти міг би отримати шанс приземлитися та відремонтувати свій літак,,якщо час закінчиться, так будь,,але має включати цю маленьку функцію, чудово
Ця гра має величезний потенціал. Але ЧЖЕ. Геймплей потрібно трохи сповільнити. Якби було налаштування чутливості керування, це було б дуже довго. Інакше він твердий. Але в неї майже неможливо грати, тому що елементи керування дуже чутливі.
Не можу поставити 5 зірок, поки не забаниш усіх хакерів і не виправиш помилки та збої належним чином.... Більше того, ця гра перетворюється на оплату, а то й програє..... Нещодавно, просто заради жадібності грошей, вони навіть взяли функція, яку кожен може придбати бустери (звичайні чи рідкісні) із сріблом чи золотом, що є кошмаром для кожного гравця, особливо для тих, хто не витрачає гроші
Мені дуже подобається ця гра... Я б поставив 5 зірок, якби в цій грі був fpp (перспектива від першої особи)... якби ми могли дивитися крізь кабіну літака.... це було б чудово ....і попрацюйте над елементами керування, будь ласка,.....і якщо GDcompany збираєтеся відповісти на цей рейтинг, будь ласка, скажіть мені, чи можна додати fpp в цю гру...я був би дуже радий, якщо це так жодна інша гра з польотами на реактивному літаку не має гарної графіки....😎😎😎
Український інтерфейс
Cooking Travel - Food Truck schnelles Restaurant Strategie peu
Чудова гра, але онлайн pvp зламаний, я бачив гравця 93 рівня з безліччю нових гравців, і це просто несправедливо, тому що кращі гравці можуть просто отримати досвід, вбиваючи нових гравців, тому, будь ласка, виправте це, дякую
Modern Warplanes: PvP Warfare Action rhwx
супер графіка багатьох різних літаків круто мені сподобалося
прикольно
Це хороша гра, але коли ви досягнете рівня А, ви будете протистояти особам, які мають дійсно ОП зброю (наприклад, лазер), за яку розробники очікують, що ви заплатите, зробивши це вартим багатьох кредитів, тоді ви дійсно зможете заробити. Тож якщо ви не проти платити РЕАЛЬНІ ГРОШІ за цю гру, то РЕДАКТУЙТЕ: єдина проблема, яку я маю, полягає в тому, що ціна (в ігровій валюті) за таку зброю занадто висока, і ви щонайбільше заробите лише 1200 за гру. І ви навряд чи зможете зробити таку гру. Причина вмирання від великої зброї.
Весела гра, легко зрозуміти. Графіка виглядає добре. Хорошою ідеєю є автоматичний вогонь з гармати в діапазоні. Було б добре, якби всі літаки було трохи легше розблокувати. Загалом гідна гра.
Я граю в це з 2017 року, мені подобається така гра. Будь ласка, у мене є пропозиція щодо цієї гри, чи не могли б ви змінити камеру так само, як ви керуєте машиною (наприклад, джет). Так само, як 1, 2, 3 особа? Сподіваюся, ви помітили мою пропозицію.
Дякую за додавання опції гіроскопа. Я ціную, що ви слухали. Гра покращилася досить добре. Додані нові літаки та зброя. У цій грі найкращі деталі та графіка зброї (вона не схожа на мультфільм). Я ще не даю 5 стартів через маневри. Є й інші ігри, які мають складні, але реалістичні маневри, що я віддаю перевагу. Наприклад: бочки. Вони не пропонують маневри, які можна виконати, натиснувши одну кнопку, що означає, що все залежить від навичок. У всякому разі, чудова гра
Вхідні ракети, які ухилилися, ховаючись за будівлями, деякі з них раптово влучили в нас без попередження.....😕😕 І це незрозуміло, коли використовувати контрзаходи... Будь ласка, надайте навчальні відео... 😊😊 Товари, які можна придбати (за реальні гроші), необхідно окремо зі списку срібних і золотих монет. Оновлення: в чому різниця між самонаведенням і некерованими ракетами. Це також плутанина. Всі матчі, раунди тривають нескінченно... Немає остаточного результату, яка команда виграла, Ми не знаємо, скільки гравців у матчі
Мені не сподобалося керування раніше було краще а так норм. Гра
Була чудова гра. перестав грати на деякий час, підняв його, і тепер це все дрони, дрони, автоматичні гвинтівки. принаймні зробіть 2 дивізіону, дивізію дронів та дивізіон без дронів. Ви навіть не встигаєте приціл у гвинтівці, перш ніж вас убити. Це жарт. це 300,00 доларів США, щоб зробити вашу гвинтівку розумною гвинтівкою. Просто змініть його, або існує група з 72 альянсу, які всі розмовляють онлайн з гравцями на гроші, які збираються гуляти. У мене Т-5000 із самурайським шоломом. ім'я Желе
норм ігруля
Modern Warplanes: PvP Warfare Akční haq
гра супер
Гра виглядає круто, але ваше керування — сміття. Спробував переключитися на елементи керування гіроскопом, але не зміг натиснути на нього. Також немає можливості налаштувати чутливість джойстика. Тому елементи керування є нестабільними, і я вважаю, що постійно перекоригую, коли керую планом.
Контроль НЕ працює так само, як клавіші wasd на клавіатурі або аналоговий джойстик на контролері. При потягненні вліво або вправо замість повороту за годинниковою стрілкою або проти годинникової стрілки літак повертає вліво або вправо, що дуже заплутано і незручно. Це не гоночна гра! І немає можливості змінити схему управління, крім інвертування осі y.
Це хороша гра, але є деякі проблеми, наприклад, коли я граю, показувати 1 або 2 реклами, і все одно дуже дорого, це добре для проходження часу
Не переставав грати в цю гру. Я подумав оновити свій відгук про нього. Він все ще виходить з ладу в середині гри. Якщо під час гри в режимі HQ він виходить з ладу, ви знову входите в гру, і ваш прогрес не буде збережено, і вам доведеться чекати ще 3 години. Виправте це, і це п’ятизірковий додаток!
абсолютно безглуздо навіть грати. ХАКЕРИ, спалахи буквально нічого не роблять, ухилення буквально нічого не робить, будь ласка, просто видаліть із магазину відтворення це дуже погано
Игра бомба! Але я б хотів, щоби додали режим пвп 1 на 1 було б круто! Розраби спосибо за гру!
Я сподіваюся, що елементи керування можна налаштувати з більшою кількістю ландшафту, як-от джунглі та пустелі, та різними ворогами, такими як танки та піхота. Чи можете ви зробити багатокористувацьку гру в lanWi-Fi або Bluetooth, у нас повільна реклама в Інтернеті не проблема, хахаха, вибачте. Це не ідеальна гра, але вона має потенціал. Дякую. Також, будь ласка, зробіть кулемет вручну.
Гра чудова, але у мене є одна проблема, коли я вмикаю Wi-Fi, з'являється повідомлення про помилку обробки запиту, я не можу нічого торкнутися, я хочу грати лише в багатокористувацьку гру
Гра чудова, але, чесно кажучи, речі дуже дорогі. Удосконалювати свою зброю, купувати нові літаки або оновлювати будь-яку зброю – це дуже дорого. Як і те, що сказав Емре Коксал, і я цитую: «Якщо ви зробите речі набагато дешевшими, у гру буде веселіше грати.
Дуже класна гра. Непогана графіка. Багато самальотів.
Це не так добре, як на картинці, будь ласка, покращте графіку. Це так погано, що я видалив його після підручника.
Як і графіка, але занадто мала площа і потребує більше середовища та руйнувань. Літак повинен потонути у воді і вибухнути в скелях. Повинно бути лісове середовище. Геймплей досить хороший, якщо ігнорувати відставання. Єдина важлива проблема полягає в тому, що він не працює в автономному режимі. Навіть для початку гри потрібне підключення до Інтернету.
те саме не так з цим новим оновленням.. будь ласка, виправте це..
💪👍
Управління джойстиком не дуже зручно. Будь ласка, зробіть управління акселерометром телефону.
Загалом чудова гра, але можна було б значно покращити способи отримання монет, можливо, у квестах або нагородах за щоденний вхід.
Дякую, хлопці, мені подобається ця гра. Я хочу, щоб ви оновили деякі функції нижче — Flare не протидіє ракетам під час повітряного бою. - Звуковий ефект і музику потрібно розділити. (У моєму випадку я зменшив гучність звуку в налаштуваннях, усі зникають.) - Якщо можливо, я хочу відтворити режим FPS. Дякую
Я думаю, що гра добре продумана, але, безумовно, буде корисно від прискорення декорації, коли вона працює на повній потужності, а також від масової невдачі – це той факт, що коли я в командній битві або одиночній битві, у неї є дуже багато помилок підключення і виганяє вас Гра, IV був у серії серйозних вбивств, і раптом мене повертають до вішалки і мені доводиться починати знову, ця гра може бути просто дивовижною, але на даний момент вона має невдачі, коли справа доходить до гри і послідовність, будь ласка, виправте проблеми з підключенням і швидкість графіки на повній швидкості, оскільки іноді здається, що я йду до наступної мети, а не швидкість Маха
клас
Сподіваюся, ти вмієш літати... Якщо ні, ти навчишся ДУЖЕ швидко... Ця гра (симулятор?) схожа на хорошу книгу, яку ти просто не можеш відірвати... Легке керування, купа різних літаків та ракети та гармати... ОНОВЛЕННЯ: DEVS, вам потрібно видалити з цієї гри SR-71 Blackbird, НАЙКРАЩИЙ з коли-небудь створених літаків, з поваги до Lockheed та Kelly Johnson... Це був не винищувач, він мав без зброї, і він ніколи не літав у жодному бою... Його також НІКОЛИ не збивали... Розвідка була лише завданням...
Граю в це вже кілька днів. Гра сама по собі досить хороша. Графіка хороша, інтерфейс в порядку. Ще потрібно чимало покращень. Гравці повинні мати можливість додавати своїх друзів. Будемо вдячні за додавання ще кількох карт.