(iOS) Crafting and Building hile kodu aksaklık primogems
Feb 21, 2022 9:04:10 GMT
Post by chiaknowhintsoda on Feb 21, 2022 9:04:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crafting and Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crafting and Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu aksaklık primogems ▞▞▞
▞▞▞ Crafting and Building 2022 version ▞▞▞
yok iptal
arkadaşlar bence bu oyunu yükleyin harika ama bir puan kırm çünkü çok reklam var ama yinede ben yükleyebilirsin.😏
Oyun açılmıyor! Bu ne saçmalık ya ! İki yıl önce ciddik oyndiğim crafting and building ne hâle gelmiş ya ! Bu durumu düzeltirseniz puanımı değiştireceğim! Random Time : dkfkdkfkkdkcxksodlclsldlckvkvjxoslfpvlclclxkdnckcjxnsnck tamam artık bu kadar yeterr 🙂
Harika bir oyun, sonunda arkadaşlarımla oynayabiliyorum ama bazı problemler var 1.renkli kalkanlar eklemek zorundasın 2.kaldır 3.vb ekler
Oyun minecraft gibiydi şimdi orijinal doku paketini kaldırdılar, şimdi çok kötü dokuda yeni 1.17 ve 1.18 şeyleri var
Oyun güzel görseldekiyle hiç alakası olmayan bir görseldekinden 1000 güzel resimdekini beğenmeyip indirmeyenler kesinlikle indirsin ve mod sisteminde minecraftın aynı oluyor dfgethjw yjwrthwmjrtgjbhwrtghjh!wrthukjgadtghlkjartlkyjh
Bu oyun Minecraft'ın çok kopyasıdır ve arkadaşınız Minecraft oynuyorsa ve işçiliği yapıyor ve inşa ediyorsa Minecraft dokusuna değiştirebilir ve beyaz arkadaşlar oynayabilirsiniz, o zaman Minecraft'a da katılabilir
Bana yardım edin lütfen. Ne zaman herhangi bir dünyayı açsam siyah ekran gösterecek ve ardından uygulama çöküyor bu konuda hayal kırıklığına uğradım. 👿🤬👿🤬👿🤬
Crafting and Building Seikkailu zcoe
Crafting and Building Sarguzasht afcz
Peki 3 yıldız veriyorum... Düzelttiğiniz için teşekkür ederim ve bu güncellemeyi test etmeye devam ediyorum. Her şeyi düzeltirsen sana 5 yıldız vereceğim, hatta yenileri bile var. 1 yıldız koysam bile, tüm hesabım gidecek, tekrar düzeltmezsen hepsi senin hatan, düzenlemeye başlamak için sana 5 yıldız vermeden önce test et.
Minecraft dokusunu asla göstermiyor olsaydı, bunu düzeltmezdi
Crafting and Building சாகசம் qhlf
Oyun harika ama üretemeyeceğimiz bazı şeyler var. Eyer gibi. Lütfen eyer yapabileceğimizi söyle
Lütfen işçilik ve bina güncellemesi verin
Bilgisayarda uygulama durmaya devam ediyor !!!! ve ipad'de dosent!
Ayrıca modlar da ekleyebileceğim en iyi oyun, görünümler ve ifadeler iyi ve grafikler de minecraft olanlarla oldukça iyi bir oyun bunun için 5 yıldız..
Orijinal minecraft dokusuna geri dönmeyi denediğimde ve bırakmaya devam ettiğimde çok sinir bozucu
Lisans Ücretsiz · Gereken Android 2.3 ve sonrası · Kategori Arcade · Geliştirici inPocket Games · İçerik Derecelendirmesi 3+ · Diğer OS için Crafting and Building
dil modeli
Abiciğim crafting yeniler yanlış bu oyunu senin adın ne hakkında ondan abi diyorum Minecraft lar gibi yapar mısın abiciğim istiyorum ben 6 yaşındayım Minecraft sana bayılıyorum Minecraft benim adım Furkan Kaan ama şifremi söylemem annemi adını söylemem babamın da da söylemem mi yapacaksın onları çok çok ben 6 yaşındayım güzel ha ha ha ha ha ha benim ismimi kimse bilemez
2 sorunum var düzeltirsen sana 5 yıldız veririm 1) Ne zaman oyundan bir saniyeliğine çıksanız, her zaman bir yükleme geliyor ve tekrar başlıyor ve zaman kaybını önlemek için neden bir "duraklama" yapamadığımı can sıkıcı buluyorum. 2) Yaklaşık 356 gibi çok fazla MB alıyor ..... bu adil değil! 200 ot daha azsa iyiydi ama ben 150'yi tercih ederim ama 356 ve üstü kabul edilemez! Burada verilen 2 sorunumu düzeltirseniz size iyi bir inceleme ile 5 yıldız vereceğim.
Bazı dokular amythes bloğu gibi kötü ve daha birçoğu lütfen düzeltin
Blown Away: First Try Spillehall gljd
Hlo Giriş sorunu yaşıyorum 1 yıl önce bu oyunu indirip oyunu sildikten sonra hesap açıyorum ve bugün oyunu kuruyorum ve oynamak için hesap oluşturuyorum ama oyunu geri alıp tekrar açtığımda kimliğim kayboluyor ve giriş yapmak için tıklıyorum 1 yıl önceki şifremi al ve unuttum bu yüzden oynayamıyorum lütfen bu hatayı düzeltin plsss.
1.17 çokkasıyo eski sürümü geri planlarken Mmhghhghhhgggggg
Rüzgar Deniz
Dis güzel oyun ama 1 sorun evreday oyunumu kapatıyorum başka bir hesabımda geri dönüyor çok üzülüyorum ETS indirip kaldırması çok zor dis oyununu seviyorum ama kaldırmam gerekiyor 😔😔
Bu oyun sadece... ondan nefret ediyorum. Kız kardeşime katılmama izin vermiyor, tamamen çevrimiçi olduğunu söylüyor, eski bir sürümüm olduğunu söylüyor. Birçok kez yeniden yüklemeyi denedim ve işe yaramadı. Bunları düzeltebilirseniz 1 yıldız 5 yıldıza dönüşür.
güzel yani ehh ama minecraft daha guzrl yani
Oyun güzel ama izinleri galerime kendi kendine fotoğraf koyuyo 600 tane fotoğraf geldi
mc gibi gerçekten iyi bir uygulama ama sanırım kırıldı çünkü bir ay oynamama izin verdi ve sonra tekrar tekrar devam ediyor agian neden çalmadan minecraft doku paketini elimden aldın
bu oyunla birlikte ben bu minecraft birisini arkadaş ekleyin gerçekce minecraftta eklenirsiniz.
Sorun #1, alt çatının üzerine inşa edemeyeceğimiz dokuları düzeltmelisiniz #3 geniş kenar eklemediniz #4 solgunluk yenilmez (sınırsız ölümsüz toteminiz yoksa) #5 şüpheli güveç yok... Düz İngilizce'de "BEDROCK EDITION" !!!😠😠😔😔 Aksi takdirde minecraft'ın harika bir kopyası.😀😀😀😀😆😆😆
Oyun çok güzel amadaki görüntü çok kötü hemenni istiyorum eskisi gibi olsun lütfen
CaB iyi bir oyun, onu seviyorum. Ama daha önce deniyordum ve durmaya devam ediyor ve ilk ekranı geçemiyorum! Lütfen bunu düzeltin! Bu oyunu çok seviyorum! Eklemeler biraz sorunlu, ama eh, tüm oyunlarda ekler var. Ama lütfen, LÜTFEN DURDURULAN bu hatayı düzeltin!!!!!
Bu oyun Minecraft'taki aynı Öğelere ve bloklara sahip, bu Minecraft'a benziyor ama çok daha iyi bu çok havalı, fener zincirleri var Ender incileri ve oynamayı beklemekten çekinmediğim her şey var ama kesinlikle şimdiye kadar oynadığım en iyi işçilik oyunu