(Android/iOS) Listening Japanese, Chinese and English: Voiky cheat code za mnoge primogeme
Mar 16, 2022 18:21:11 GMT
Post by intramactevou on Mar 16, 2022 18:21:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Listening Japanese, Chinese and English: Voiky ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Listening Japanese, Chinese and English: Voiky IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code za mnoge primogeme ▞▞▞
▞▞▞ Listening Japanese, Chinese and English: Voiky 2022 version ▞▞▞
jednostavno volim to
Vrlo korisno za učenje japanskog
vrlo lijepo za učenike japanskog jezika. s aplikacijom možemo trenirati govorenje isto tako brzo
Fishing Master Gelegenheitsspiele pih
vrlo dobra aplikacija za učenje japanskog
Puno ti hvala. To je dobra aplikacija. Smatram da mi je od velike pomoći u ubrzavanju napretka u učenju japanskog jezika.日本語。
Čini se da su mnogi moji problemi riješeni nedavnim ažuriranjem. Ova aplikacija je super!
Čini se da ne mogu vratiti svoju kupnju na ovaj rezervni telefon koji imam. Devs, možete li mi pomoći s ovim? EDIT: Sada je obnovljeno. Ne znam što se dogodilo, ali mislim da sam samo trebao čekati oko 30 minuta. Hvala vam u svakom slučaju Devs
zadnja verzija je bila bolja od ove jer je gledanje videa bilo besplatno, ali ovu aplikaciju ažurirate kako biste dodali ograničenje za gledanje i plaćali za druge nije dobro učiniti 2 videa dnevno dostupnima besplatno .... ažurirate ovu aplikaciju za više posla ne za nove savjete za učenje ili više videa ... stvarno ću mrziti ovu aplikaciju i deinstalirati je
Izvrsna aplikacija za treniranje slušanja i vježbanja govora!! Potpuno vrijedno toga!!
Sadržaj po mjeri, vrijedan svake lipe...
Video ko tải được vẫn bị trừ ulaznica
Sviđa mi se aplikacija. Pomaže u mojoj praksi slušanja. Molim vas, nastavite s dobrim radom!
Stvarno korisno za vježbanje slušanja.
Sjajno
Za mene je NOVO, ali mi se ipak počinje sviđati..
stvarno korisna aplikacija pomogla mi je s mojim japanskim puno hvala)
Voiky? edit: Odgovor autoru. Samo sam se pitao zašto "Voiky". To nije niti riječ, barem ne na engleskom.
Transkribirani sadržaj je velika pomoć, posebno kada se slušaju vijesti. Međutim, primijetio sam da su ponekad automatski prijevodi riječi divlje/obmanjujuće. Na primjer, danas je 男女 naveden u vokabu kao "muška žena, muška žena" kada je jasno značilo samo "muškarci i žene". Kao srednjoškolskog studenta, nije tako vjerojatno da će me ovi zbuniti, ali ova aplikacija možda nije idealna za studente početnike zbog toga.
Loše!! Mnoge funkcije ne mogu raditi, a funkcija govora ne radi iako sam platio novac u kupovnoj verziji.
Pozdrav i hvala na razvoju ove aplikacije. Do sada mi se sviđa, ali kada pokušam s govornim kvizom, neke riječi nisu otkrile moju riječ.
Listening Japanese, Chinese and English: Voiky Pendidikan znl
Listening Japanese, Chinese and English: Voiky Obrazovanje bbvg
Dobro. Ali kako prilagoditi brzinu glasa dok gledate video? ja sam početnik.
Dugo sam koristio ovu aplikaciju na iOS-u, sada želim sinkronizirati premium verziju s Androidom, podržava li aplikacija?Dobar je za korištenje
Listening Japanese, Chinese and English: Voiky Образовање wbz
Ocijenio sam 3 zvjezdice s pitanjima "kada se video ažurira jer sam čekao 4,5 dana", ali kako je moj komentar izbrisan? Mogu jednostavno ocijeniti 5 zvjezdica ako im odgovorite
Knjige o japanskom učenju su toliko mehaničke, da su ovi videozapisi stvarno govorni japanski. Tako sam sretan, sada mogu vježbati kako treba.
volim ovu aplikaciju, tako je korisna. sada lako razumijem japanski. također mogu jasno govoriti. ne sviđa mi se što sada morate imati kartu za slušanje videa.
imali su problem i bili su brzi, ljubazni i riješili problem.
Ova je aplikacija obavezna za učenike japanskog jezika.
Uredi: Kupljena premium! Nadamo se da ćete nastaviti s tempom i nastaviti polirati proizvod dalje.
Listening Japanese, Chinese and English: Voiky Education vpfq
Zaista sam zahvalan na vašoj aplikaciji. Upravo to želim. A tu je i tedtalk koji želim slušati. Hvala vam.
Ovo je najbolji alat koji sam pronašao da naučim japanski. Ima prijevode definicije kvizova Kanji by JLPT puno sadržaja od priča na početnoj razini do naprednih videozapisa s YT kanala.
Aplikacija dobra za vježbanje slušanja.
Sjajna aplikacija do najnovijeg ažuriranja. Ne mogu koristiti govorni kviz jer nakon što završim snimku, ne mogu pritisnuti gumb da zaustavim snimanje
Počinjem učiti japanski ne tako dugo. Sviđa mi se ova aplikacija jer može podržati opće znanje i vokabular. Živim više nego ako dobijem više besplatnog učenja.