(iOS) Bottle Flip 3D kode za veliko zlata
Mar 16, 2022 18:24:12 GMT
Post by intramactevou on Mar 16, 2022 18:24:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode za veliko zlata ▞▞▞
▞▞▞ Bottle Flip 3D 2022 version ▞▞▞
kul dobra igrica
V redu, vendar obstajata dva številna oglasa in je zelo enostavno
dobra igra.sm mal je teska
Všeč mi je ta igra, skorajda ni oglasov, zato jo je igranje prijetno. Del igre (moj najljubši del) je, da lahko shranite dragulje, da dobite novo stvar, ki jo lahko obrnete.
Zlo grozna ne si jo nalagat ker je za nic🤦♂️🤦♀️
Plačal sem brez oglasov ... še vedno dobivam na tone oglasov.
Oprosti 😞ampak ta igra ni tako dobra kot bottle jump 3D, ta igra na mojem telefonu moti veliko 😳 in takooooooooooooooooooooooooooooooooo как dodatkov se včasih pojavi tudi sredi kroga, preprosto mi ni všeč 😕
Brezplačno prenesite Match Masters MOD APK igro za Android! ... MeChat - Ljubezenske skrivnosti MOD APK ... Bottle Flip 3D MOD APK
Igra za en drek uredna pa še manj
Pozdravljeni vsi, jaz sem ZDA ns (okrajšava za omrežne storitve, razmišljali bomo o prepovedi te igre, to je sporočilo vsem, ki so osvojili 1 zvezdico v tej igri, imam preveč oglasov, vem, da vsi imajo dober dan
Je precej dobra, igral sem jo na drugih napravah, vendar sem jo namestil na drugo napravo in je obtičal na 61%! Prosim, popravite to napako!
dobra igra, vendar so oglasi, ki se pojavljajo vsako minuto in vas skušajo prepričati, da kupite premium dostop za 6 dolarjev na teden, tako da je v celoti ta igra denarni lonec, ki jim ni mar za vaše izkušnje, igra samo želi vaš denar
Zelo neprimerni oglasi. Za otroke. ne priporočam.
dobro
V redu je, toda občasno, ko mi ne uspe, mi zaslon postane črn in moram zapustiti igro in se vrniti, tako da sem nekoliko jezen, ampak vse in vse je odlična igra
Najslabša igra vseh časov! Vedno ne deluje, ko se dotaknem zaslona, potem ko deluje, pristanem na tleh in se zrahljam. Izbrisal sem to aplikacijo, prav tako prosim nehajte z dodatki. Ne prenašajte te grozljive igre!!!
Bilo je zabavno igral sem jo, ko mi je bilo dolgčas, ker me je zabavala
Bottle Flip 3D Опуштене hhlh
PewPew Live Παιχνίδια arcade jhax
Bottle Flip 3D სხვადასხვა fjo
Bilo je precej dolgočasno in grafika je bila dobra, toda glavna točka, na katero se osredotočam, je izjemno rasistična reklama, ki je dobila. To je bil videoposnetek igranja in dve kategoriji sta bili "pro" in "azijski" PREZETO AZIJAN. Sovražim, da bodo ljudje v oglase dajali stereotipe o različnih rasah, na primer, kdo preverja te stvari?
Vsi se pritožujejo nad oglasi, ampak jaz preprosto ne razumem. Lahko bi preprosto izklopili WiFi na svojih telefonih, tako da se oglasi ne bodo prikazovali ¯\(°_o)/¯
Oprosti, ampak...😅 Veliko je oglasov! 😡 Sovražim oglase.. 🙄 ampak prosim popravi to. 😥 Res upam, da se to popravi😗, če se..😊 Lepo bi pozdravil😃, če še nisi mrtev 🤣 ampak upam, da boš to popravil 👉👈 obračanje steklenice je precej zadovoljivo 💛, vendar priporočam malo oglasov😤 ljudi, ki ne izpolnjujejo glede oglasov : 🤡🤡🤡🤡 ampak k dobrim stvarem je zadovoljiv🧒 , sproščujoč😋 , to je vse 🙂
VIP stvar je tako nepotrebna. Ampak to je zelo preprosta igra, ki mojega 2-letnika izjemno osreči. Zato se s tem ukvarjam.
To je dobra igra, vendar preveč dodatkov! IN stopnjo 63 je mogoče premagati, mislim, da sem jo poskusil približno 26 ali celo večkrat. 😡 Moj nasvet ne izgubljajte časa in podatkov o nadaljevanjih za stopnje v 50. ali 60. letih. 🤔 Upam, da bo to pomagalo ljudem, ki so prebrali te informacije 😁 adijo! 👋😎
Bottle Flip 3D Casual games gcry
Zabavno in enostavno😁 Prenesel sem igro, tako da je bila zabavna in enostavna, vendar sem jo moral nato izbrisati, zavzema preveč prostora. Še vedno sem ljubezen do igre😁 Všeč mi je igra. Ponovno jo bom prenesel, ko izbrišem kakšno drugo igro Igro mi je še vedno zelo všeč in ima dobro ime za steklenico flip 3D, super dobro ime, zame pa skorajda nima oglasov. Všeč mi je igra, daj ji 5 zvezdic.😁
Prenesite Flip Master za Android - Anderbot
Precej dobra igra, dobra za ubijanje časa in ko ti je dolgčas. Vendar pa je moteč in moten.
ta igra je dobra, ampak zakaj se ne shrani. Prešel sem težko raven in moral sem to ponoviti, popraviti to
eh, precej dober ubijalec časa, vendar je veliko oglasov. je pa še kar dober!
Dal bi ji 5 zvezdic, vendar ne vem, zakaj je to igra za vse, ker zakaj je ta igra zasnovana na grozljivki, ker na televiziji se počutim, kot da je nekdo prišel iz televizije
Bottle Flip 3D Gündelik gdfc
Bottle Flip 3D Boshqalar ebam
WAAAAAAAAAAY na številne oglase. Vsaki 2 stopnji, ki jo dokončam ali vsakič, ko zapletem, je oglas o Love Nikki, (ki jo sovražim) mergical, JELLY shift ali plesno linijo ... naslednja je frustracija. Moj prijatelj mi je to pokazal v šoli in mislil sem, da je kul in enostavno, dokler ga nisem dobil.. sveti poni, ki je macroni. bilo je zahtevno, a ZELO prezahtevno.
Obožujem to igro, vendar doma in v šoli ne maram obračanja steklenic, zato sem to prenesla, da bi igrala obračanje steklenic.
Match Masters MOD APK je zagotovo super priložnostne aplikacijo za Android in ... Žanr aplikacije: priložnostne ... Bottle Flip 3D MOD APK
Ok, začel sem opažati, da že nekaj časa nisem uporabljal draguljev za nakup nove steklenice. Dokončam raven, na kateri sem, in pisalo je, da mi je dalo 50 draguljev. NIKOLI SE! Igro sem celo zaprl in odprl in še vedno sem imel enako količino draguljev. Potrebujete dragulje za nakup kul, novih steklenic. Takoj, ko to napišem, izbrišem igro. Začnite gledati svoje dragulje, ljudje, ker je to popolna izguba!!!! Oh, in oseba, ki je naredila to igro, ne upaj si izbrisati moje objave, ljudje morajo vedeti, da si pokvaril.
To je dobra igra, kot je tie dye, ampak včasih se samo pokvari in ko jo kuhaš, pade na tla, ko ugasne, je dobra, vendar ne tako dobra, mislim, da je res res odlična, ampak samo napake, to je edina težava v njej
Mislim, da je zabavno. in zahtevno. Všeč so mi rolke in najzahtevnejša stopnja, na kateri sem bil, je verjetno stopnja 49 (tako v zaprtih prostorih kot na prostem. Opozorilo na spojler!) Všeč so mi tudi gobe (so zunaj!) Če imate radi zabavo in izziv, vendar ne pretežko, Vsekakor bi priporočal!
Samo tri mnenja 1-enake ravni niso tako zelo različni 2-je nekako dolgočasno 3-oblika in kostumi steklenic niso pomembni
To je dobra igra in če izklopite svoj WI-FI ali podatke, je to brezhibna izkušnja, dobra igra